Wat Doen wij

Natuurlijk wil je met jou unieke brand jou doelgroep aantrekken. Hiervoor heb je dan ook een brand nodig die dit uitstraalt. Offline en Online communicatie lopen steeds meer in elkaar over en is even belangrijk.

Wij GEN2 Communication zijn gespecialiseerd in totaal branding.

Wij creëren logo’s huisstijlen, fabrics, banners, wallpaper, websites etc. Wij kunnen jou helpen bij alleen jou website of je logo, maar we zijn ook sterk in het totaal branding plaatje.

Kom bij ons langs in ons creatieve kantoor waarbij we kunnen brainstormen over jou unieke brand.

k

Opmaak

Is alles al klaar op gedrukt te worden?

Een brochure in elkaar zetten, nieuwe kaartjes Drukken met eigen logo, of wil je je eigen boek uitgeven?

Wij helpen je met de opmaak van je ontwerpen zodat het direct geprint of gedrukt kan worden.

Design & Branding

Wij willen toch allemaal herkenbaar zijn voor onze doelgroep?

Je eigen indentiteit is wat jou uniek maakt, Door een nieuw logo/huisstijl te creëren of een make-over van je bestaande logo kun je een uniek brand zijn en blijven.  Dit kunnen wij dan ook nog eens doorvoeren in een website waardoor je perfect herkenbaar bent voor jou doelgroep. Wij adviseren je graag over jou unieke brand en alle creatieve mogelijkheden.

Sign

Wat straal jij uit met je kantoor?

Door je brand door te voeren in je kantoor, pop-up stand, beursstand, auto’s, voorgevel, etc. creëer je een totaal beleving. Wij leveren Hippe originele fabrics, prachtige stoffen, beurswanden en displays met jouw unieke branding. Kom langs voor meer info, voorbeelden en een brochure.

Print & Letterpress

Hoe mooi is het om oude techieken te verwerken in een modern ontwerp?

Wij zijn gespecialiseerd in oude ambacht en technieken waaronder goud/zilver folie en stansen. waardoor je logo, businesscards, brochures etc een echte eyecatchers worden. Alles is mogelijk en wij denken graag met je mee om je wensen te realiseren.

Responsive websites

Jij bezoekt toch ook wel websites via je smartphone?

Het wordt dan ook steeds belangrijker om een responsive website te hebben. Dit kunnen wij voor een klein budget al realiseren. Van simpel bedrijfsprofiel tot een volledig functionerende webshop of boekingssysteem.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Brainstorm sessie

Welke kant wil jij op met jouw bedrijf?

wat wordt je volgende stap en wat heb je nodig voor een succesvol marketingplan. Soms is het fijn om een sparringpartner te hebben voor het maken van grote maar ook kleine beslissingen.

In een vrijblijvende brainstormsessie geven wij advies voor zowel offline als online marketing.

“AS WE evolve our brands should too”

Projecten

Tevreden klanten

Lopende projecten

Koffie

Onze specialiteit

Het ontwerpproces begint vaak bij het ontwerp van een logo wat past bij de doelgroep van de opdrachtgever, gevolgd door een huisstijl, visitekaartje, website, en regelmatig een interieurontwerp. Door dit totaalconcept te mogen leveren zie je een bedrijf uitgroeien tot een echt brand. Dat wij daar een aandeel in hebben kunnen betekenen is voor ons een groot compliment en echt een kado.

  • Branding – 90%
  • responsive websites – 78%
  • printing & Letterpress – 65%
DESIGN, CREATE, REPEAT, DESIGN, CREATE, REPEAT,